Inschrijvingen

Wil jij je ook inschrijven in de KSA?

De KSA Aalter verwelkomt alle geïnteresseerde kinderen en jongeren bij de start van elk werkjaar op de Startdag (eind september). Ook op de twee activiteit na Startdag en op Vriendjesdag (later in het werkjaar) kunnen nieuwsgierigen gratis komen proberen. Bij diegene die al lid zijn komt de leiding voor de Startdag eens langs om ze in te schrijven voor het komende werkjaar.

Voor alle andere activiteiten moet men officieel ingeschreven zijn als lid van de KSA Aalter. Inschrijven kan enkel in het begin van het werkjaar. Dat doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen bij de inschrijvingsstand aan onze lokalen en het inschrijvinggeld (€30/jaar/lid) over te schrijven op het rekeningnummer BE33 4426 6139 6146. Dit doe je best zo snel mogelijk. Als je ingeschreven bent, ben je degelijk verzekerd voor lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid (= schade aan derden) en rechtsbijstand (Meer info).

Eens ingeschreven in de KSA hebben we natuurlijk niet liever dan dat je naar zoveel mogelijk activiteiten probeert te komen.