Inschrijvingen

Wil jij je ook inschrijven in de KSA?

KSA Aalter verwelkomt alle geïnteresseerde kinderen en jongeren bij de start van elk werkjaar op de Startdag (eind september). Ook op de tweede activiteit na Startdag en op Vriendjesdag (later in het werkjaar) kunnen nieuwsgierigen gratis komen proberen. Bij diegenen die al lid zijn, komt de leiding voor de Startdag eventueel eens langs om ze in te schrijven voor het komende werkjaar. Wegens Corona is dit nu echter niet mogelijk, daarom kunt u inschrijven via het onderstaande formulier.

Voor alle andere activiteiten moet men officieel ingeschreven zijn als lid van de KSA Aalter. Inschrijven kan enkel in het begin van het werkjaar. Dat doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen bij de inschrijvingsstand aan onze lokalen of het  formulier hieronder in te vullen en het inschrijvinggeld (€35/jaar/lid) over te schrijven op het rekeningnummer BE33 4426 6139 6146 met als mededeling 'groep, naam en voornaam van uw zoon/dochter'. Dit doe je best zo snel mogelijk. Als je ingeschreven bent, ben je degelijk verzekerd voor lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid (= schade aan derden) en rechtsbijstand (Meer info).

Ouders die wegens financiële redenen twijfelen om hun kinderen aan te sluiten bij de KSA, kunnen hierover vragen stellen via sociaal@ksa-aalter.be of bellen naar +32491/489752. Meer informatie hierover vindt u op het tabblad 'Sociaal'.

Wij hopen jullie met open armen te mogen ontvangen op onze Startdag op 26 september.
Indien u vragen of opmerkingen heeft, mag u altijd een e-mail sturen naar hoofdleiding@ksa-aalter.be.

We vragen u in dit document enkele persoonlijke gegevens door te geven over uzelf of over uw kinderen. Deze blijven binnen de KSA en worden niet verder verspreid. Naar aanleiding van het coronavirus zal zoveel mogelijk contactloos gebeuren. Controleer zeker uw e-mail tijdig. Indien u geen e-mails ontvangt, kijkt u best ook eens in uw spamfolder.

De inschrijvingen voor het werkjaar 2020-2021 zijn reeds afgesloten.