Inschrijvingen

Wil jij je ook inschrijven in de KSA?

KSA Aalter verwelkomt alle geïnteresseerde kinderen en jongeren bij de start van elk werkjaar op de Startdag (eind september). Ook op de tweede activiteit na Startdag en op Vriendjesdag (later in het werkjaar) kunnen nieuwsgierigen gratis komen proberen. Bij diegenen die al lid zijn, komt de leiding voor de Startdag eventueel eens langs om ze in te schrijven voor het komende werkjaar.

Voor alle andere activiteiten moet men officieel ingeschreven zijn als lid van de KSA Aalter. Inschrijven kan enkel in het begin van het werkjaar. Dat doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen bij de inschrijvingsstand aan onze lokalen of het  formulier hieronder in te vullen en het inschrijvinggeld (€35/jaar/lid) over te schrijven op het rekeningnummer BE33 4426 6139 6146 met als mededeling 'groep, naam en voornaam van uw zoon/dochter'. Dit doe je best zo snel mogelijk. Als je ingeschreven bent, ben je degelijk verzekerd voor lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid (= schade aan derden) en rechtsbijstand (Meer info).

Ouders die wegens financiële redenen twijfelen om hun kinderen aan te sluiten bij de KSA, kunnen hierover vragen stellen via sociaal@ksa-aalter.be of bellen naar 04 91 48 97 52. Meer informatie hierover vindt u op het tabblad 'Sociaal'.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, mag u altijd een e-mail sturen naar hoofdleiding@ksa-aalter.be.

We vragen u in dit document enkele persoonlijke gegevens door te geven over uzelf of over uw kinderen. Deze blijven binnen de KSA en worden niet verder verspreid. Controleer zeker uw e-mail tijdig. Indien u geen e-mails ontvangt, kijkt u best ook eens in uw spamfolder. Met vragen hieromtrent kunt u terecht bij webmaster@ksa-aalter.be.

De inschrijvingen voor het werkjaar 2022-2023 zijn afgelopen