Info

Waar en wanneer?

KSA Aalter is een enthousiaste, eigenzinnige en creatieve jeugdbeweging! We komen elke week samen in ons lokaal 'De Sjelter' in Sportlaan 87. 

Leeftijdsgroepen

De activiteiten worden gegeven per leeftijdsgroep:

- Pagadders: 3de kleuterklas
- Kabouters: 1ste leerjaar - 2de leerjaar
- Sloebers: 3de leerjaar - 4de leerjaar
- Tieners: 5de leerjaar - 6de leerjaar
- Jimmers: 1ste secundair - 2de secundair
- Simmers: 3de secundair - 4de secundair
- Kimmers: 5de secundair

Meer info over de leeftijdsgroepen vindt u hier!

Leidingsploeg

Onze leidingsploeg zorgt elke week voor een spetterende activiteit zoals een dorpsspel, quiz, bosspel, loopspel... Een overzicht van wie aan welke groep leiding geeft is terug te vinden op de leidingspagina. Binnen deze leidingsploeg zijn er 2 hoofdleiding, waar u terecht kan met algemene vragen of opmerkingen (hoofdleiding@ksa-aalter.be). Een overzicht van onze activiteiten vindt u in het boekje “de Sjelter” of op de kalenderpagina. Naast een overzicht van de activiteiten per groep, vindt u in dit boekje ook de kampdata en extra uitleg over speciale activiteiten.

U kan uw kind een aantal keer laten proberen (op startdag, de eerstvolgende activiteit na startdag en op vriendjesdag) alvorens het inschrijvingsgeld te betalen. Dit inschrijvingsgeld (€35 per jaar op rekeningnummer BE33 4426 6139 6146) wordt gebruikt om uw kind te laten verzekeren.

Ouders die wegens financiële redenen twijfelen om hun kinderen aan te sluiten bij de KSA, kunnen hierover vragen stellen via sociaal@ksa-aalter.be of bellen naar +32491/489752. Meer informatie hierover vindt u op het tabblad 'Sociaal'.

Door lid te worden van KSA ben je degelijk verzekerd. Je bent verzekerd voor lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid (= schade aan derden) en rechtsbijstand (meer uitleg). Zie ook de pagina "inschrijvingen". Bij de start van elk werkjaar (eind september) en eventueel net voor het kamp (begin juli) komt de leidingsploeg aan huis om een tof jaar te garanderen.

Nog vragen? Aarzel niet en mail ons: hoofdleiding@ksa-aalter.be!