KSA-kamp 2019!

Beste ouders,

Nu de zomerse zonnegloed het KSA- en kampgevoel van onder het stof heeft gehaald, sturen wij jullie alvast een eerste mail met kampinfo. Dit jaar trekken we allemaal samen naar het Limburgse Oostham!

Het kamp gaat door van:

-  Voor de kabouters en sloebers: zaterdag 3 tot en met vrijdag 9 augustus

-  Voor de tieners, jimmers, simmers en kimmers: zaterdag 3 augustus tot en met dinsdag 13 augustus.

Zodat we niet met de bagage moeten sleuren op de trein, houden we een bagagedag. Deze gaat voor alle groepen door op dinsdag 30 juli tussen 18u en 20u op de Sjelter. Na kamp kan de bagage van de tieners, jim, sim en kim afgehaald worden op donderdag 15 augustus tussen 18u en 20u.

Op vrijdag 9 augustus nodigen we de ouders van de kabouters en sloebers vriendelijk uit op ons kampterrein. Daar kunnen jullie genieten van een gezellige BBQ en mogen jullie ook jullie liefste schatten (en hun bagage) meenemen naar huis. Meer info hieromtrent volgt bij het langskomen. 
Inschrijven voor de barbecue kan hier!

Bent u zeker dat uw kind meegaat op kamp? Of zijn er nog twijfels? Dan komt de leiding graag even langs met de nodige informatie en het kampboekje. Het is dus heel belangrijk dat u de onderstaande link (bij de juiste groep) invult indien uw kind meegaat of nog twijfelt. Gaat uw kind niet mee? Jammer! We zullen dan ook niet meer langskomen, maar mogen wij u dan vragen de link alsnog in te vullen.

Bij vragen of opmerkingen kan u steeds terecht bij kampleiding@ksa-aalter.be.

Bekijk ook zeker eens het boekje!

Wij zijn alvast ontzettend enthousiast om er samen een onvergetelijk kamp van te maken!

Vele KSA-groeten,

Leiding KSA Aalter

 

Ook maken wij graag reclame voor het volgende:

www.captainsport.be/kampen

Geniet van onze ledenkorting van 10% en geef deze code door bij inschrijving: CAPTAINAALTER19