Zomerfeest

KSA Aalter ZOMERFEEST: een dag vol avontuur, spaghetti en feest!
Op zaterdag 2 september verwelkomen we jullie graag voor een geweldige dag vol avontuur, lekker eten en onvergetelijke momenten op de Sjelter, Sportlaan 87.

🔵 Het dorpsspel:
Doe mee met ons spannende dorpsspel, waarbij je in groepen van 2 tot 8 personen een groot spel speelt in Aalter. Het spel kan gestart worden tussen 13:00 en 14:00 uur en eindigt ten laatste om 18:00 uur. Verzamel je team, werk samen en geniet van een onvergetelijke ervaring. Deelname kost slechts €3 per persoon, en kinderen jonger dan 6 jaar mogen gratis meedoen.
De winnaar van het spel wordt bekend gemaakt om 19u30.

🍝 Spaghetti:
Na het dorpsspel is het tijd om je honger te stillen met heerlijke spaghetti, gemaakt door de WOLK (Werkgroep Oudleiding KSA). Terwijl je van je spaghetti geniet, worden jullie ook nog eens vermaakt door deze fantastische bands:

Thomas en co.
Slowcooker
The Howlin' Roaddogs

🎶 Avondfeest:
Als de avond valt, is het tijd om te feesten! We hebben geweldige DJ's voor jullie in petto, namelijk ‘DJ Gusher’ en 'Miss Charlie'. Ze zullen ervoor zorgen dat de dansvloer gevuld is met de beste beats en dat de sfeer tot in de late uurtjes blijft bruisen.

Inschrijven kan via onze webshop!

See you there!
Leiding KSA Aalter + WOLK