NEF

No Excuse Friday

19 april 2024...
Een avond waar de enige excuses die we willen horen de excuses zijn die je de volgende ochtend zult vertellen aan je ouders, want deze avond gaan we los. Maak je klaar om de grond van de Sjelter te laten beven en trillen. Waar je de beat van de muziek door je aderen zult voelen stromen en zult feesten tot je benen het begeven.

NEF bar

Bereid je voor op een onvergetelijke avond op 19 april bij NEF bar! Van 18.00u tot 20.30u openen we onze deuren voor een exclusieve pre-party voor onze langverwachte fuif NEF. En het beste van alles? Toegang is helemaal gratis!

Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment aan drankjes, waaronder heerlijke zware bieren, verfijnde wijnen, sprankelende cava en nog veel meer. Of je nu komt om te ontspannen na een lange week of om jezelf op te warmen voor de feestelijke sfeer van NEF, wij hebben alles wat je nodig hebt om de avond goed te beginnen.
Tot dan!
PS: wie voor 20.30u binnen is heeft geen ingangsticket nodig voor de fuif NEF, maar vanaf je het terrein verlaat zal je wel ingang moeten betalen!

NEF fuif

Wat, waar en wanneer?

Om 21:00 verwelkomen we onze eerste DJ en vliegen we er in. (Vanaf nu is het hard gaan!)

  • er is ook een Tombola, met een mega coole prijs
  • een radje voor de sfeer
  • en NEF burgers die smaken als de hemel

Niet twijfelen en no excuses, zet je op aanwezig en koop je ticket, tot dan!!!

PRAKTISCH

Ticketsshop.ksa-aalter.be/nef-2024
Wave 1: 8 euro
Wave 2: 9 euro
ADD: 10 euro

Doors: 21:00-4:00

Locatie: Onze eigen Sjelter: sportlaan 87 Aalter

Boodschap van algemeen nut: 16+ only!

DRESSCODE: Glow in the dark