Startdag

Beste ouders, 
Beste KSA'ers


Zaterdag 26 september gaat het nieuwe werkjaar officieel van start! Om onze activiteiten in dit bijzondere jaar zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we u volgende info goed door te nemen. 

Startdag
- De startdag vindt plaats op de Sjelter (Sportlaan 87) en dit van 14u tot 17u. 
- Inschrijven voor het nieuwe werkjaar kan nog steeds via volgende link: https://ksa-aalter.be/info/inschrijvingen. Ben je nog niet zeker of de KSA iets voor jou is? Geen probleem, proberen kan de eerste 3 weken gratis. Daarna moeten alle leden ingeschreven zijn. Alleen op die manier zijn ze verzekerd. 
- Medische fiches kunnen op de eerste activiteit afgegeven worden aan de leiding. Het medische fiche vindt u gemakkelijk terug in het boekje
- Vanaf dit werkjaar krijgt elke pagadder, kabouter en sloeber een koekje van de KSA tijdens de pauze. Ze hoeven dus zelf geen mee te brengen naar de activiteit. 

Coronamaatregelen 
Ook onze werking gebeurt, net zoals op kamp, in bubbels. Hierdoor zijn ouders niet toegelaten op het terrein en zullen de kindjes voor de Sjelter ontvangen worden door de leiding. Lees zeker de info in het boekje eens door. Daar wordt duidelijk vermeld hoe we te werk zullen gaan. Mogen we u ook vragen de werking eens door te nemen met uw KSA'er? Zo kunnen we er op een veilige manier een onvergetelijke startdag van maken. 

Diabar 
Zaterdag 3 oktober vindt onze Diabar plaats. Op deze dag kan u de mooiste foto's van uw KSA'er komen bewonderen en dit terwijl u van een hapje en drankje kan genieten in onze zomerbar. Inschrijven kan via volgende link: https://ksa-aalter.be/info/ksa-diabar. Zo kunnen wij beter inschatten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn en kunnen we alles optimaal en zo veilig mogelijk organiseren. 

Fietspad
Het is aangewezen om, ook met de fiets, via de Sportlaan naar de KSA te komen. Wegens werken is de straat aan Smulboetiek namelijk gedeeltelijk onderbroken. 

Wij hebben er al heel veel zin in! 
KSA-groeten, 
De leiding