Wijnverkoop 2016!

Beste ouders, leden of KSA-sympathisanten,

Dit jaar zijn we weer terug met onze jaarlijkse wijnverkoop! Deze keer presenteren wij jullie echter volledig nieuwe wijnen! Dezelfde wijnen als op sneukeltoer! Hier alvast de wijnen even vlug voorgesteld:

RODE WIJN
Marques de Somaya Rood Spanje
We verkopen deze wijn aan 7 euro per fles, bij aankoop van 6 flessen wijn krijgt u 1 fles Marques de Somaya Rood Spanje gratis!

WITTE WIJN
Marchot Gasc Col/Chard SC
We verkopen deze wijn aan 7 euro per fles, bij aankoop van 6 flessen wijn krijgt u 1 fles Marques de Somaya Rood gratis !

ROSE WIJN
Marques de Somaya Rosé Spanje
We verkopen deze rosé wijn aan 7 euro per fles, bij aankoop van 6 flessen wijn krijgt u 1 fles Marques de Somaya Rood Spanje gratis!

SPUMANTE
Spumante La Collezione Italië
We verkopen deze exclusieve Italiaanse Spumante aan 10 euro per fles, bij aankoop van 6 flessen Spumante krijgt u 1 fles Marques de Somaya Rood Spanje gratis!

Bestelling

Bestelling kan op het rekeningnummer BE43 7370 3670 0601, ten laatste op 30 oktober. Gelieve duidelijk uw naam en nogmaals uw bestelling te vermelden.

De huislevering gebeurt vrijdagavond 11 november.

Om deze heerlijke wijnen te bestellen, klik hier!

Wedstrijd

Dit jaar is er ook een speciale wedstrijd aan de wijnverkoop verbonden! Deel deze foto op facebook en maak winst op gratis flessen wijn!

Flyer

Nog geen flyer gehad/je bent hem kwijtgeraakt? Geen nood, je kan hem hier terugvinden