Kalenderverkoop + Info Nieuw Werkjaar

Beste ouders en KSA'ers,

Na een mooie zomervakantie en een fantastisch kamp in de Far West is het eindelijk zover: het nieuwe werkjaar staat voor de deur. Zoals elk jaar staan er ook nu weer tal van activiteiten op de agenda. Na een geslaagde verkoop van onze heerlijke NEF-burgers op ’T Endezomer Festival maken we ons nu klaar voor onze jaarlijkse kalenderverkoop, startdag en diavoorstelling. In november organiseren we vervolgens ook weer onze alom bekende quiz. 

1.   Kalenderverkoop 

Traditioneel beginnen we met onze kalenderverkoop op zaterdag 21 september. Die dag trekken we op pad om onze prachtige kalenders te verkopen. 

Kabouters en Sloebers worden om 14u verwacht. Kabouters aan de Kadans, Sloebers aan de Smulboetiek. 

Tieners, Jim, Sim en Kim worden verwacht om 9u30 met fiets en lunchpakket. Tieners aan Delhaize, Jim op de Sjelter, Sim aan de kerk van Bellem en Kim in Aalter-Brug.

2.   Startdag

We trappen het werkjaar vervolgens officieel op gang op zaterdag 28 september. Jullie worden zoals gewoonlijk om 14u op de KSA verwacht voor onze eerste activiteit.  

De leiding komt zoals gewoonlijk even langs om jullie in te schrijven voor het nieuwe jaar. Omdat we er zeker van willen zijn dat we over correcte gegevens beschikken, vragen wij echter ook via deze link in te schrijven. 

3.   Diavoorstelling

Op 5 oktober blikken we met onze diavoorstelling nog even terug op het voorbije werkjaar en kamp. Jullie zijn allemaal welkom om 17u15 op de KSA om samen met een hapje en een drankje de leukste foto’s te bekijken.

4.   Quiz

Op 9 november organiseren we weer onze quiz. Verdere info hierover volgt, maar we kunnen in ieder geval garanderen dat het weer een gezellige avond zal worden.  

5.   Ouderfeest en eetfestijn

Hou ten slotte ook zondag 8 maart 2020 vrij in uw agenda. Die dag geven leden en leiding namelijk weer het beste van zichzelf op ons ouderfeest. Daarna kunnen jullie nog genieten van een heerlijke spaghetti op het eetfestijn. 

Stevige KSA-groeten, 

Leiding KSA Aalter