Dag aan zee

Deze week zaterdag (07/05) is het weer tijd voor onze Dag aan Zee om het werkjaar goed af te sluiten.

Normaal gezien gaan wij altijd met de trein vanuit Aalter naar zee, maar er zijn dit weekend helaas werken aan de sporen waardoor de treinen tussen Brugge en Gent niet rijden. De NMBS laat niet toe om vervangbussen te reserveren, waardoor we er niet op kunnen vertrouwen dat we met z’n allen op de bus zouden kunnen.

Na veel opties overwogen en besproken te hebben, hebben we toch beslist om jullie te vragen jullie kinderen in Blankenberge te komen afzetten. Aangezien Blankenberge niet zoveel verder is dan Brugge en we zo geen stress hebben om onze trein te missen door eventuele file. We spreken zaterdag 7 mei om 10u af op de parking in de Groenestraat in Blankenberge (zie foto onderaan), hier kan u uw kind om 17u dan ook weer komen afhalen.

Wij zullen ook nog een bericht op facebook plaatsen waaronder u kan reageren indien u nog een plaatsje over hebt in de auto, zodat kinderen die geen vervoer hebben, eventueel met u mee kunnen.

Gelieve uw kind een lunchpakket en zwemgerief mee te geven, geld hoeft niet aangezien we niet met de trein gaan. Om te weten op wie we moeten wachten aan de parking, vragen we jullie onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen. 

Wij hebben er alvast heel veel zin, jullie hopelijk ook! We hopen nu nog op mooi weer. 

Tot dan!