50 JAAR KSA AALTER

Bedankt aan iedereen die mee de 50ste verjaardag van KSA Aalter is komen vieren!

Handige Links:

Inschrijven voor de middagactiviteit

Inschrijven voor de WOLK-Spaghetti

Facebookevenement 50 JAAR KSA Aalter

Facebookevenement 50 JAAR FEEST

Beste ouders, leden, KSA-sympathisanten,

U heeft er vast al heel wat over gehoord: KSA Aalter blaast dit jaar 50 kaarsjes uit en dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Op 23 maart 2019 vieren we ons gouden jubileum in stijl en uiteraard willen we deze bijzondere dag met jullie delen! Hier alvast een overzicht van wat u allemaal te wachten staat:

14u-17u: Dorpspel: Kraak de code en vind de vlag!

We starten deze dag met wat de KSA écht inhoudt: een avontuurlijk dorpspel voor jong en oud! 50 jaar geleden, tijdens de allereerste activiteit van KSA Aalter, werd onze vlag gestolen! Doorheen de jaren werd hier en daar gezegd dat de vlag nog steeds bestond, maar niemand kon precies zeggen waar hij zich bevond. Tot op vandaag! De vlag is teruggevonden, maar wordt bewaakt door een geheime code. Kraak jij de code en help je ons de vlag terug te brengen?

• Jong en oud is welkom, maar wie zich inschrijft is ook verantwoordelijk voor zijn/haar team. De groepjes worden niet begeleid door de leiding van de KSA tijdens de zoektocht.

• Er is een maximum van 30 ingeschreven groepjes, wees er dus snel bij!

• We verwachten je inschrijving ten laatste tegen 3 maart.

• Schrijf in voor een team van ... personen (minimum 5, maximum 10)

17u-20u: Receptie + WOLK Spaghetti

We heffen het glas op een nostalgisch KSA verleden en we klinken op de toekomst! Voelt u een hongerke opkomen? Geen nood, het koksteam van de WOLK staat klaar om u te bedienen met hun overheerlijke spaghetti!

20u-5u: Avondfeest

Vurige gitaren en beestige schijven bouwen onze tent om tot een feesttempel! Beginnen doen we met bandjes (Seamy License en Tien Ton Vuist), daarna nemen DJ’s het over. Blijf zeker hangen, want deze avond loopt uit in een stevig verjaardagsfeest!

Wie enkel naar het avondfeest komt, kan voor 20u gratis binnen. Voor wie na 20u toekomt zijn er bandjes (VVK €5, ADK €6) te verkrijgen bij de leiding. Voor meer info en bij vragen kan u terecht op de facebookevenementen (zie hierboven) of bij onze medewerkers (50jaar@ksa-aalter.be).

Inschrijven voor het dorpspel en de WOLK Spaghetti kan via de links aan het begin van dit bericht.

Hopelijk tot dan!

Stevige KSA-groeten,